Biró csempe - csempekályha, kandalló készítése

Bemutatkozás

Cégünk 1997-ben alakult Budapesten. Eleinte kerámiadisztárgyak gyártásával foglalkoztunk, de az egyre megnövekvő minőségi kályhacsempe igényeket kielégítve, elindítottuk kályhacsempe üzemünket is. Ma megint reneszánszukat élik a fatűzelésű cserépkályhák és kandallók és ezek újra-felfedezése az anyagi megfontolás mellett egyedi hangulatukból is adódik, valamint az olcsóbb működtetés mellett érdemes megemliteni, hogy kellemes hőérzetet adnak és hosszú ideig megtartják a meleget.

Üzemünkben többféle szinű és mintázatú csempék közül választhat, amelyek nagyrészét Simó Ágoston keramikus iparművész készitette, amelyek minőségét ellenörzött gyártási technologia és a németországi -olaszországi alapanyagok garantálják.

Az általunk gyártott kályhacsempék öntési technológiával készülnek,fehér agyag, samottörlemény és különböző ásványi anyagok öszetevőiből áll. Itt ajánljuk figyelmükbe minőségben magas szinvonalú de ugyanakkor kedvező árfekvésű csempéinket, amelyek hozzájárulhatnak, hogy cserépkályhályuk vagy kandallójuk a nappali éke lehessen. Megrendelőinket elsősorban a minőségi munkánkkal és a gyors szállitási határidővel próbáljuk megnyerni, valamint, hogy nálunk külön-külön is megrendelheti a tartozékokat, kellékeket, mint például a kályhaajtók, kandallóbetétek, füstcsövek, tűzszerszámok.

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket, és hozzájárulhatunk az otthona hagyományos de ugyanakkor új és modern stilusú tűztere kialakitásában legyen az cserépkályha vagy kandalló.

Magyarország.
 
BIRÓ-ART-KER. BT
Budapest
Műhely: Űröm, Fö u. 1 ( ipartelep)
Tel/Fax:+36 1 243 5113
Mobil: +36 209 812 819
E-mail:
biro-ceramic@t-online.hu
 
Románia:
 
BIRO FINART. S.R.L. (K.F.T)
Jud: HARGITA or. BALN
str: 1 DECEMBRIE nr: 23
Tel/Fax: +40 266 330 718
Mobil: +40 741 707 767
Email:
biro-ceramic@t-online.hu

Vissza a lap tetejére (Bemutatkozás)


Készítette: Sikeres honlapkészítés, egyedi garanciákkal. Webrakéta Kft.